Wilt u een gezichtsbehandeling in Schiedam? Dan bent u bij Chelly’s Beauty Salon aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod gezichtsbehandelingen, passend bij uw huid en wensen. We gaan samen de uitdaging aan om uw huid te verbeteren en streven daarbij naar optimale huidconditie.

Direct naar behandelingen?

Onze Gezichtsbehandelingen  Tarieven

Gezichtsbehandeling Schiedam

Een gezichtsbehandeling in Schiedam bestaat uit 3 stappen: huidanalyse, huidverzorging & huidadvies. Het gedeelte huidanalyse is een stukje onderzoek van uw huid. Hierin bepalen we uw huidtype. De huid kan bijvoorbeeld droog, vet of gevoelig zijn. Vervolgens sluiten we hier een bijpassende gezichtsbehandeling op aan. Hier zult u heerlijk genieten van een dieptereiniging, gezichtsmasker en massage (exacte inhoud van de gezichtsbehandeling verschilt uiteraard per behandeling). Vervolgens wordt u voorzien van advies op maat, waarin u persoonlijk advies kunt verwachten over verzorgingsproducten, gezichtsreiniging en antwoord krijgt op al uw vragen.

We gaan samen het traject aan om uw huid te verbeteren.

Aanbod gezichtsbehandelingen

Voor een gezichtsbehandeling in Schiedam heeft u bij onze schoonheidssalon meerdere keuzes. Ieder met z’n eigen unieke elementen voor verschillende huidtypen. Zo is er voor iedereen een bijpassende gezichtsbehandeling.

Onze gezichtsbehandelingen:

 

Gezichtsbehandeling Schiedam

Wilt u meteen een gezichtsbehandeling in Schiedam? Neem dan direct contact op voor een kennismaking. Dan bepalen we samen welke gezichtsbehandeling bij u past. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze schoonheidssalon in Schiedam.

Online Agenda     Whatsapp Mij