BOOZT Cosmetics

ZORGDRAGEN VOOR EEN GEZONDE EN STRALENDE HUID OP EEN NATUURLIJKE MANIER IS ONZE PASSIE!

Karin van den Hurk, eigenaar, ontwikkelaar en visionair van BOOZT Cosmetics gelooft in de kracht van de natuur, de mens en het leven. Door jarenlang onderzoek te hebben gedaan naar natuurlijke ingrediënten en de werkzaamheid daarvan voor de huid, was er maar een mogelijkheid. Het opzetten van een nieuwe lijn waarbij de kracht, en de werkzaamheid van de natuur centraal moeten staan.

BOOZT Cosmetics laat elke unieke huid stralen zonder plastische ingrepen of inspuitingen. Wij richten ons op de eigenschappen van uw huid, wij analyseren deze, en kijken vervolgens welke producten daar het beste bij passen. Uw huid kan op deze manier haar eigen identiteit behouden en wordt verzorgd op een natuurlijke manier in plaats van deze op een chemische manier te verhullen of te maskeren. Zo is BOOZT Cosmetics het natuurlijke antwoord op de vragen van uw huid, zowel in de salon, maar ook bij u thuis.

Zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid zijn de sleutelwoorden
die aansluiten bij het natuurlijke concept van BOOZT Cosmetics.


Lash5 Wimperextensions

Lash5 wimpers zijn gemaakt van de fijnste Koreaanse PBT-vezels. Dat betekent dat de haartjes extra zacht, pikzwart en flexibel zijn. Door de hoge eisen, worden alle Lash5 producten handmatig gecontroleerd en voldoen ze aan de beste kwaliteit.


Shine – E Lash Lift

Shine -E Lash lift bevat geen paraben, latex, kleurstoffen en formaldehyde. Dit unieke wimper zifting behandeling houd je wimpers 8-12 weken gekruld.