Ontdek onze Japanse Head Spa, onze behandelingen en massages zijn ontworpen om onze klanten te helpen ontspannen en hun geest tot rust te brengen. Waarbij we speciale aandacht besteden aan de gezondheid van je haar en hoofdhuid.

Tijdens onze Head Spa Treatment komt u helemaal tot rust en wordt de doorbloeding van de hoofdhuid gestimuleerd. Dit doen we doormiddel van een hoofdmassage waarbij we gebruik maken van drukpunten op het hoofd. De behandeling begint met het grondig reinigen van de hoofdhuid, vuil en overtollig talg zal daarbij worden verwijderd. Een heerlijk ontspannende massage op uw hoofdhuid zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt. Het haar wordt gewassen met onze speciale haarlijn, met het gouden fonteintje met warme straaltjes wassen we het haar uit. Met diverse scalps masseren wij de hoofhuid nog eens goed. Verschillend welke behandeling u kiest zitten er nog diverse opties bij zoals stoombehandeling. De behandeling wordt afgesloten met het droog föhnen van het haar.

 

De Japanese Head Spa Treatment is erg effectief tegen:

  • Vettig haar
  • Rosacea hoofdhuid
  • Psoriasis
  • Roos/ Schilfertjes
  • Eczeem
  • Slechte hoofdhuid conditie

 

De behandeling is heel goed voor het volgende:

Uit onderzoek is gebleken dat de behandeling de bloedcirculatie stimuleert, wat de haargroei kan bevorderen en een gezonde hoofdhuid kan ondersteunen. Dit komt omdat de behandeling bestaat uit verschillende massagetechnieken. Daarnaast blijkt uit onderzoek over het effect van een hoofdhuidmassage op stresshormoon, bloeddruk en hartslag van gezonde vrouwen (2016) dat de massage en de bloedcirculatie ervoor zorgt dat hoofdpijn en stress verminderd kunnen worden. Ook blijkt dat je, door de massage met het gebruik van verschillende geuren, zoals een treatment van sinaasappel en kruidnagel of een detox shampoo van tijm en eucalyptus, je meer ontspannen zult voelen.

 

Prijs bij Brittney
Japanese Head Spa:  €75,-

Afspraak maken     Whatsapp mij