wimperextensions-rotterdam

One-by-One Wimpers Schiedam

Voor One-by-One Wimpers bent u bij Chelly’s Beauty Salon in Schiedam aan het juiste adres. Met deze One-by-One techniek wordt er één wimperextension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. T.o.v. andere technieken geeft de One-by-One een subtiele en natuurlijke look. Maak direct een afspraak voor One-by-One Wimpers in Schiedam!

Prijzen:
One-by-One Wimpers:  €57,-
Opvullen na 2 weken:   €32,-
Opvullen na 3 weken:   €37,-
Opvullen na 4 weken:   €42,-

Afspraak Maken     Whatsapp Mij

Kenmerken One-by-One Wimpers

Bij ons laat u vakkundig one-by-one wimpers plaatsen en gaat u stralend de deur uit. Chelly’s Beauty Salon werkt met het merk Lash5. Deze wimperextensions worden gemaakt van PBT- vezels (Polybutyleentereftalaat). De vezel is van superieure kwaliteit en heeft de volgende eigenschappen:

  • Absorbeert geen water
  • Verliest bij nat worden geen veerkracht
  • Hittebestendig tot 130c

One-by-One Wimpers Schiedam

One-by-One Wimperextensions geven onze ogen een echte filmsterren look, zonder dat er mascara nodig is. Met een speciale lijm van Lash5 worden de wimperextensions een voor een op de natuurlijke wimpers aangebracht. Aangezien elk mens van nature haren en dus ook wimpers verliest, moeten er na een week of 2-3 wimperextensions worden bijgeplaatst, refill genoemd. One-by-One Wimpers Schiedam is in principe voor iedereen geschikt, uitzonderingen zijn de klanten met allergieën voor de bestanddelen die in de lijm zit.

Afspraak Maken     Whatsapp Mij