Ik blijf hier nog lang terugkomen!

Michella is een lieve meid die haar werk goed kan. Verschillende behandelingen bij haar gehad en nooit ontevreden geweest. Ik laat elke maand mijn wimpers doen en ben er elke keer weer weg van. Een keer gehad dat de lijm niet goed bleef zitten en dit heeft ze netjes en klantvriendelijk opgelost. Ik blijf hier nog lang terugkomen!

Top salon!

Top salon! Altijd gezellig en altijd blij met mijn wimperextensions!

Hele fijne ervaring.

Een heerlijke gezichtsbehandeling ervaren. Was mijn eerste keer en ze legde alles uit wat ze deed en waarom. Zelfs achteraf wat cleaning foam en dagcrème mee naar huis gekregen. Hele fijne ervaring.

Om terug te komen!

Professionele en erg vriendelijke pedicure. Prettige salon. Om terug te komen!

Super ervaringen

Super ervaringen met de one by one wimperextensions! Michella gaat hygiënisch te werk en weet wat zij doet, een echte professional. Ik kom hier zeker weten terug!

Goed en netjes geholpen

Het is een hele fijne en mooie salon, ik word altijd goed en netjes geholpen, zeker een aanrader!

Zeker een aanrader

Salon zag er netjes en verzorgd uit. Gaf bij de cursus goede en duidelijke uitleg. Zeker een aanrader 😊

Goede cursussen

Mooi salon, leuke meid, eerlijk en oprecht En geeft ook goede cursussen;) . Gewoon helemaal tevreden

Spontane meid

Super leuke, spontane meid. Bij de cursus gaf ze duidelijke uitleg en kon ze goed de vragen beantwoorden. Heel leuk om bij haar bijvoorbeeld de cursus te volgen. Ook een mooie, leuke salon. Ziet er goed uit!

Veel kennis

Bij Chelly’s Beauty Salon kan je terecht voor verschillende behandelingen. Michella heeft overal veel kennis van en geeft je dan ook het juiste advies om bijvoorbeeld je huid te verbeteren. Bij Michella zit je wat betreft ontspanning aan het juiste adres! Ik zelf kom altijd bij Michella voor mijn wenkbrauwen en een massage, dit kan zij als de beste. 🙂

Een bezoekje waard

Bij chellys beauty salon kun je terecht voor verschillenden behandelingen. Zelf kom ik er voor pedicure en gezichtsbehandelingen. Chelly weet goed wat jouw huid nodig heeft en verzorgd deze goed en werkt met fijne producten. Zeker ook als je een zeer gevoelige huid heb , zoals ik zelf heb. Zeker een bezoekje en behandeling waard.

Netjes en verzorgd

Michella is een spontane, gezellige meid met kennis van haar vak. Haar salon ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Ik kom hier graag om even te ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling! 🙂

Zeer goede service

Geweldige mooie en schone winkel. Een zeer goede service. En het belangrijkste, Michella is super goed. Ik ga in April weer naar haar toe om mooie wimpers te laten zetten voor mijn vakantie.

Elke keer weer gezellig

Al ruim twee maanden kom ik elke twee weken bij Chelly’s Beauty Salon voor wimperextensions. Niet alleen de wimpers zet Michella mooi, ook is het elke afspraak weer gezellig!

Heerlijke producten

Het is een super fijne en mooie salon. Je wordt er altijd goed en netjes geholpen. Je krijgt zeer professionele behandelingen, ze gebruikt heerlijke producten. Zeker een aanrader als schoonheidssalon.

Spontane en lieve meid

Aantal keer geweest bij Chelly’s beauty salon, voor verschillende dingen. Spontane en lieve meid die echt verstand heeft van het vak en het met zichtbaar plezier doet. Zeker een aanrader!

Zeer klantvriendelijk

Michella is zeer klantvriendelijk en helpt zowel mannen als vrouwen. Ze staat open voor een gezellig praatje en houdt goed rekening met de gevoeligheid van de huid,

Op je gemak

Een hele fijne gezellige salon, Chelly weet precies wat ze doet. En je voelt je heel erg op je gemak bij haar.

Super gezellige meid

Chelly is een super gezellige meid, werkt heel professioneel en met hele fijne producten. Wat ook zo fijn is dat je voor verschillende behandelingen bij Chelly’s Beauty Salon terecht kan.

Professioneel

Professionele behandelingen en heerlijke producten! En altijd leuke accessoires/kadootjes op voorraad.

Super goed

Super leuke meid die t super goed voor mekaar heb en ze kan ook heel goed knippen voor leuke prijzen toppppp

Een aanrader

Super leuke beauty salon het is zeker een aanrader je kan er van alles doen 😀

Super fijne salon

Super fijne salon. Wordt er altijd goed geholpen.

Helemaal blij

Helemaal blij met me wimpers!  en super klant vriendelijk!

Top zaakje

Top zaakje 👌 ga zo door 👍

Super salon

Michella is een super lieve en spontane meid, ben altijd erg tevreden. Super salon.

Aangename omgeving

Coördineer werknemers, oplettend, in het bijzonder een vertrouwde en aangename omgeving, zeker een omgeving waar je kunt terugkeren.

Bedankt

Vakantiebestendig, bedankt meiden